Gå till innehåll

Öppet 2020

Nu har vi fått beskedet om att alla sim- & gymanläggningar i Östergörland kommer att behöva stänga ner på grund av den rådande situationen i tre veckor framöver!

Vi kommer från & med klockan 17:00 idag fredag stänga ner och låsa dörrarna, stänga av alla taggar och all annan verksamhet som bedrivs under simhallens regi.

Frågor gällande skolans verksamhet i vår lokal (sporthallen) får ni vända er till skolans styrelse, men badet för skolans verksamhet här oss kommer att ställas in! Det bästa ni kan göra är att fråga skolan för mer information gällande era barn...

Simskolorna vi bedriver och även bubbel & plask kommer också ställas in under dessa veckor, vi kommer gå ut med mer information gällande detta och hur vi går vidare med just simskolorna framöver, håll ut! Sprid gärna detta vidare. För att förtydliga, alltså inga simskolor framöver!

Gällande vårt gym och även BLK:s gym så stängs dem ner helt under dessa veckor, taggarna kommer inte fungera under denna tid!

Vi kommer såklart kompensera er när denna period är över, mer info kommer gällande gymmet när perioden är över!

Gällande träningspassen i Boxholms simhall så ställs även ALL verksamhet in här också, precis som ovan så får man kompensation när perioden är över!

Även er med rena bad kort kommer också att få förlängt efter denna period!

PERIODEN VI PRATAR OM I FÖRSTA HAND ÄR DE KOMMANDE TRE VECKORNA, NU HJÄLPS VI ÅT I DENNA TRÅKIGA SITUATION OCH FÖRSÖKA VARA POSITIVA! HÅLL UT!

Nu har vi fått beskedet om att alla sim- & gymanläggningar i Östergötland kommer att behöva stänga ner på grund av den rådande situationen i tre veckor framöver!

Öppettider