Gå till innehåll

Lokalvårdare, badvakt och instruktör

Boxholms simhall söker nu en driven och engagerad ny medarbetare.

Vi söker dig som vill vara med och driva en motions- och hälsoanläggning framåt. Stötta och hjälpa människor mot en mer hälsosam vardag och samtidigt vara del av anläggningens lokalvård.

Vi söker dig som vill arbeta som både lokalvårdare, badvakt, instruktör och simlärare. En person som ser värdet i flera olika arbetsuppgifter som bidrar till en trevlig miljö för kunder och medarbetare.

Du bör känna igen dig i följande egenskaper: social, ansvarsfull, målmedveten och har energi. Det är också bra om du har tålamod och är pedagogisk samt inte rädd för att prova på nya saker. Detta då vi hela tiden försöker utveckla våra instruktörsledda pass och övrig verksamhet.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara arbeta i reception/kassa, utföra lokalvård (städ av anläggningen då simhall/sporthall är stängd), vara badvakt samt instruktör för diverse gruppass. Det kommer eventuellt även vara aktuellt med arbete som simlärare för mindre grupper.

Arbetstiden kommer vara förlagd under dagtid, kvällstid samt lördagar under säsong.

Arbetslivserfarenheter/kvalifikationer

Vi ser helst att den sökande har kunskaper och ett stort intresse inom dessa områden för att

I framtiden kunna leda pass och hålla i simskolor.

Det är därmed meriterande om du arbetat med att instruera/leda gruppass samt varit simlärare tidigare.

Du får heller inte vara rädd för de olika arbetsuppgifterna så som städning och livräddning.

Tjänsten gäller en tillsvidare anställning på 100%
Sista ansökningsdag 30/6. Ansökan skickas till: ingela.fridlund@boxholmshus.se

Tillträde 2022-09-05 eller efter överenskommelse.


Vid frågor eller funderingar kan ni kontakta:

Ingela Fridlund (föreståndare): 076-785 99 50, ingela.fridlund@boxholmshus.se

Fredrik Noaksson (VD Boxholmshus): 070-234 11 50, fredrik.noaksson@boxholmshus.se

Karin Samuelsson, facklig kontaktperson (Kommunal): 0142-895 35, karin.samuelsson@kommunal.se

Om Boxholm

Boxholms kommun har ca 5400 invånare. Mycket av det som är viktigt ligger bra till för invånarna i Boxholm. Vad sägs om ett par minuters gångavstånd från centrum till butiker, skolor, förskolor, simhall och pendeltågstation? Även den underbara naturen finns runt husknuten. Med pendeltåget når man storstadsutbudet i Linköping på endast 30 minuter.

Boxholms simhall

Boxholmshus driver kommunens sim- och sporthall som idag är centrum för träning och hälsa. En naturlig mötesplats för Boxholms borna och många från grannkommuner. I den handikappanpassade byggnaden inryms en större bassäng och en barnbassäng, ett större gym, träningslokaler, solarium och kafeteria. Här kan du även hyra in dig och ditt sällskap för firmafester, barnkalaset, möhippan, svensexan eller kickoff, eller bara koppla av och umgås med familj och vänner.

Vi har ett stort utbud av träningspass både i bassäng och aerobicsal. I sporthallen finns möjligheter för olika verksamheter som innebandy, fotboll, tennis mm. Här finns även möjlighet för handikappade att komma in till sporthallen. Sporthallen kan man hyra som förening eller privatperson.