Gå till innehåll

Lediga lägenheter

Det är enkelt att söka bostad
Vi har gjort det enklare och mer överskådligt att söka bostad hos oss. Vi lägger in alla våra lediga lägenheter på Boplats Sverige och för att kunna söka en lägenhet behöver du skapa din egen Bostadsprofil. Det är du själv som administrerar din profil och du kan enkelt ändra sökningen eller utöka den.

Om du ännu inte har registrerat dig på Boplats Sverige gör du så här:

  1. Gå in på boplatssverige.se Länk till annan webbplats. och klicka på "Registrera ny profil". Här kan du välja om du vill logga in med Freja eID eller Mobilt BankID.
  2. Du registrerar dig genom att ange din e-postadress och ett lösenord. Följ sedan stegen i registreringen. När du är klar har du din Bostadsprofil registrerad. Du kan komplettera denna löpande.
  3. I steg 5 Önskemål och prenumeration klickar du i rutan där det står, Jag vill ha en e-postprenumeration enligt nedanstående önskemål.
  4. I steg 6 Hyresvärdar delar du din Bostadsprofil med oss, Boxholmshus genom att klicka i rutan. Nu finns du i vår kö!
  5. Genom att lägga till flera län, kommuner och områden utökar du din sökning och prenumeration. Med det lilla krysset till höger om området tar du bort valet.

När en lägenhet blir ledig, som stämmer med din sökning och kötid, kommer du att få en beskrivning av lägenheten, fastigheten och området runtomkring. Det kommer att ge dig en bra idé om det är ett område och en lägenhet som du är intresserad av. Om så är fallet anmäler du ditt intresse på webbplatsen.

När vi erbjuder dig en lägenhet kan du enkelt skicka in de dokument, som vi efterfrågar. Scanna, bifoga – klart!

Lediga lägenheter