Information om viktiga åtgärder för att minska smittspridningen av coronaviruset

Folkhälsomyndigheten bedömer nu risken för spridning av coronaviruset som mycket hög, och uppmanar till att minimera kontakter med personer som har milda symptom på luftvägsinfektion såsom hosta, feber, snuva, halsont.

Om boende i en lägenhet har milda symptom på luftvägsinfektion (såsom hosta, feber, snuva, halsont) kommer endast akuta fel hanteras i lägenheten. Vid felanmälan samt vid inbokade möten kommer vi att fråga om dessa symptom. Hyresgästerna har då ett moraliskt samhällsansvar att berätta om det är så.

Vi uppmanar alla hyresgäster att hålla avstånd till personer ni möter på våra gårdar för att minska smittspridningen.

För att läsa information om coronaviruset gå in HÄR!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster