Gå till innehåll

Information om viktiga åtgärder för att minska smittspridningen av coronaviruset

Folkhälsomyndigheten bedömer risken för spridning av coronaviruset som mycket hög, och uppmanar till att minimera kontakter med personer som har milda symptom på luftvägsinfektion såsom hosta, feber, snuva och halsont.

För att fortsätta att ge er bra service utan att utsätta någon för onödiga risker ber vi er i första hand kontakta oss via telefon och mejl. Känner du dig sjuk med symtom som snuva, hosta, halsont eller feber så ber vi dig att inte besöka oss. Vi rekommenderar att det endast bör vara två stycken besökanden i vår reception på Storgatan 28 samtidigt. Tänk på att hålla avstånd.

Om boende i en lägenhet har milda symptom på luftvägsinfektion (såsom hosta, feber, snuva, halsont) kommer endast akuta fel hanteras i lägenheten. Vid felanmälan samt vid inbokade möten kommer vi att fråga om dessa symptom.

Vi uppmanar alla hyresgäster att hålla avstånd till personer ni möter på våra gårdar för att minska smittspridningen.

Informationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster om coronaviruset.