Gå till innehåll

Vi söker en fastighetstekniker

Som fastighetstekniker ingår du i vår förvaltnings- och driftorganisation som utför drift och underhåll av våra fastigheter. Dina vanligaste arbetsuppgifter består av kontakt med våra kunder, felavhjälpning, kontakt med underentreprenörer, energieffektivisering och driftoptimering. Du ansvarar för att planera och lägga upp ditt arbete, utföra rutinmässig rondering, besiktning och injustering samt hålla kontakt med hyresgäster och leverantörer. I rollen har du stor frihet under ansvar och möjlighet att själv påverka arbetsprocessen. Vi ser gärna att du har kännedom/kunskap inom styr- och övervakningssystem samt systematiskt brandskyddsarbete.

Läs mer om hur du söker tjänsten som fastighetstekniker Pdf, 533.1 kB, öppnas i nytt fönster..

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? Ansök senast den 26 augusti 2021. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev.

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning på heltid. Löneanspråk anges i ansökan.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten går det bra att ringa eller maila fastighetschef Johan Renck, 070-6016940, johan.renck@boxholmshus.se


Välkommen med din ansökan!