Gå till innehåll

Vi söker personal till vår uthyrning

Dina övergripande arbetsuppgifter som ansvarig för vår uthyrning:

  • Uthyrning av bostäder, lokaler mm
  • Hyreskontrakt
  • Hyresfakturering
  • Bostadskö
  • Felanmälan, nyckelutlämning mm
  • Övrigt förekommande arbetsuppgifter

Din profil:

Vi söker dig som är serviceinriktad, gärna erfarenhet från branschen, bostadsuthyrning och hyresjuridik. Vi värdesätter om du har mångårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Du kommer att arbeta främst i vårt fastighetssystem Vitec Hyra samt delvis i ekonomisystemet samt arbete i excel, vilket förutsätter att du har god datorvana och kan utrycka dig i tal och skrift på svenska. Du kommer att ansvara för uthyrning av bostäder, lokaler mm och upprätta hyreskontrakt, hantera lägenhetsbyten och uppsägningar. Kontakt sker via reception, telefon, mail etc.

Personliga egenskaper som vi värdesätter är att du som person är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och bidrar med att utveckla bolaget.

Du kommer att arbeta i en utvecklande miljö, korta beslutsvägar och ett självständigt arbete med goda möjligheter till utveckling.

Anställningsvillkor:

Tillsvidareanställning på heltid. Löneanspråk anges i ansökan.

Tillträde:

Enligt överenskommelse. Intervjuer kommer ske fortlöpande.

Ansökan:

Du är välkommen med din ansökan redan i dag dock senast oss tillhanda 4 oktober 2021. Märk ansökan ” Uthyrning”. AB Boxholmshus, Box 51, 595 03 BOXHOLM eller mail (se nedan).

Vid frågor eller information om tjänsten kontakta

Anna Erkers 072-5125482 anna.erkers@boxholmshus.se
Fredrik Noaksson 0142-896 99 fredrik.noaksson@boxholmshus.se