Gå till innehåll

Information från Sappa, förändrat TV-utbud

ATG Live ingår i ditt kanalpaket från 11 januari!
Nu tar vi in i en ny kanal i vårt utbud, som kommer att bli tillagd i ditt kanalutbud. Från och med den 11 januari kommer du kunna se ATG Live! Se bland annat livesändningar från Elitloppet och V75, samt intervjuer och reportage om trav och galopp.

Vi vill också passa på att informera om att Paramount Network upphör som kanal den 27 december.
Detta för att programbolaget bestämt sig för att avveckla kanalen helt. Samtidigt tas också MTV bort från våra villa-paket. Har du däremot MTV i ett tilläggspaket, kommer du att ha kanalen kvar.

ATG Live - Kanalplats 14


ATG Live visar direktsända trav- och galopptävlingar, från Sverige och världen, varvat med tips, analyser, intervjuer och reportage om trav och galopp, men även övrig sport.

ATG Live sänds varje dag, året runt, från cirka klockan 06.00 på morgonen till midnatt, totalt mer än 5 000 timmar per år.

Populäraste programmen är direktsändningarna av V75 på lördagar samt travets övriga stora tävlingsdagar, till exempel Elitloppet.

 

 

Behöver du göra något för att se ATG Live?

Kanalsökning
Du som har en IPTV-box behöver inte göra något, den nya kanalen kommer automatiskt dyka upp i din digitalbox. Du som har Kabel-TV kommer behöva göra en ny kanalsökning för att få in din nya kanal i din digitalbox eller TV-modul. Nedan hittar du en guide för hur du gör en kanalsökning.

Guide kanalsökning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Favoritlista
Om du lagt dina kanaler i en favoritlista behöver du göra om den om du vill ha med ATG Live där. Vi har tagit fram en digital guide för hur du gör även detta.

Guide favoritlista Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.