Gå till innehåll

Nytt modernt tillagningskök och matsal i Åsbo skola

Torsdag 5 maj 2022 tog Boxholmshus tillsammans med huvudentreprenör Åhlins och Ekeroth Byggnads AB det första spadtaget för Åsbo skolas nya moderna tillagningskök och matsal i ljuv och lantlig miljö. Med på första spadtaget var Fredrik Noaksson, VD Boxholmshus, Niklas Odeheim, fastighetschef Boxholmshus, Claes Sjökvist, kommunstyrelsens ordförande, Linda Hammarström, kommundirektör, Christina Nessvi, rektor Åsbo skola, Markus Gustafsson, kostchef Boxholms kommun, Projektkompaniet, projektkonsult samt elever och personal från Åsbo skola.

MÅLET ÄR ATT BOXHOLM SKA ERBJUDA SVERIGES BÄSTA SKOLMAT

Den nya matsalen skapar god måltidsmiljö med ca 70 platser, vilket är en utökning med ca 20 platser. Det moderna tillagningsköket är anpassat efter dagens- och framtidens verksamhet och krav. Matsalen kommer även att ha ett pentry och kan hyras ut till andra ändamål.

Den nya byggnaden blir Strålsnäs nya trygghetspunkt.

KLART VÅREN/SOMMAREN 2023

Byggnationen av tillagningskök och matsal beräknas vara klar våren/sommaren 2023.

KONTAKT

Niklas Odeheim, fastighetschef Boxholmshus
niklas.odeheim@boxholmshus.se
0142-896 97