Gå till innehåll

Fritidsgården flyttar in i vår nyrenoverade lokal under sporthallen!

I mars flyttar fritidsgården in i vår nyrenoverade lokal under sporthallen.

Vi har träffat Micko som är föreståndare på fritidsgården och ställt lite frågor om hur han ser på att flytta ungdomsgården från centrum till skolan.

Micko har varit delaktig i hur lokalen ska utformas. Vi har anpassat oss så gott vi kan för att anpassa lokalen efter hans verksamhet.

Micko ser fördelar med att flytta fritidsgården till den nya lokalen då de har nära till fotbollsplanen, sporthallen och skolan. Han hoppas fritidsgården kan nyttja sporthallen när det finns ledig tid till ungdomarna.

Han ser också att det kan vara en bra samverkan med skolan angående mobbning, psykisk ohälsa och få igång den fysiska aktiviteten bland ungdomarna samt att komma bort från centrum.

Han ser även fram emot att komma in i nya lokaler med nya rum och nytt kök vilket han hoppas blir en nystart för alla på fritidsgården. Här kommer det även finnas ett kontor till personalen och om någon ungdom vill komma och prata ostört så finns den möjligheten för ungdomarna.

Vi på Boxholmshus är glada att fritidsgården vill hyra av oss och önskar er lycka till. Vi hoppas ni och ungdomarna kommer trivas!

En bild på ett nyrenoverat rum med höga fönster , en stege och en såg
En bild på två personer som står vid en bar disk
Bild på ett nytt kök med spis och kyl

Uppdaterad 2023-02-23 av Lotta Karlsson