Gå till innehåll

Lediga lägenheter


Bli vår nya hyresgäst och ställ dig i Bostadskön!

Vi är den största hyresvärden i Boxholms kommun och har ca 600 lägenheter.
Att hyra en lägenhet är en bra lösning om du inte vill lägga stora pengar på en bostadsrätt.
Att ställa sig i bostad kön är helt gratis! Det enda du behöver göra är att registrera dig på Boplats Sverige! Länk till annan webbplats.
När du är registrerad på boplats Sverige får du mail om när det blir en ledig lägenhet om du uppgivit mailadress.
Där du har möjlighet att se lägenheterna vi har att erbjuda. När du hittar en lägenhet som du är intresserad av kan du själv göra en intresseanmälan. Glöm inte att kryssa i Boxholmshus som vald hyresvärd.

Vänta inte med att ställa dig i bostadskön, utan anmäl dig alla redan nu! Vissa områden är det lång väntetid på.


Det är enkelt att söka bostad

Våra lediga lägenheter hittar du på Boplats Sverige Länk till annan webbplats. och för att kunna söka en lägenhet behöver du skapa din egen bostadsprofil. Det är du själv som administrerar din profil och du kan enkelt ändra sökningen eller utöka den.

Lediga lägenheter

 

Så här gör du för att registrera dig på Boplats Sverige

  1. Gå in på boplatssverige.se Länk till annan webbplats. och klicka på "Logga in" längst upp till höger på sidan. Logga in med Freja eID eller Mobilt BankID.
  2. Du registrerar dig genom att ange din e-postadress och ett lösenord. Följ sedan stegen i registreringen. Du kan komplettera din profil när som helst.
  3. I steg 5 Önskemål och prenumeration klickar du i rutan där det står: Jag vill ha en e-postprenumeration enligt nedanstående önskemål.
  4. I steg 6 Hyresvärdar delar du din Bostadsprofil med oss, välj Boxholmshus. Sen finns du i vår kö!
  5. Genom att lägga till flera län, kommuner och områden utökar du din sökning och prenumeration. Med det lilla krysset till höger om området tar du bort valet.

När en lägenhet blir ledig, som stämmer med din sökning och kötid, kommer du att få en beskrivning av lägenheten, fastigheten och området runtomkring. Det kommer att ge dig en bra idé om det är ett område och en lägenhet som du är intresserad av. Om så är fallet anmäler du ditt intresse på webbplatsen.

När vi erbjuder dig en lägenhet kan du enkelt skicka in de dokument, som vi efterfrågar. Scanna, bifoga – klart!

Uppdaterad 2024-07-08 genom Lotta Karlsson