Gå till innehåll

Vi söker en administratör Vatten-/avlopp renhållning

Som administratör ansvarar du för fakturering av vatten-, avlopp och renhållningsavgifter. Hanterar inbetalningar, återbetalningar, kravhantering samt flytt/ägarbyte av abonnemang. Du medverkar till att ta fram statistikuppgifter ur verksamhetssystemet. Administration kring vattenmätaravläsningar, besvara frågor från kunder om fakturor, mätaravläsningar samt övriga frågor kring kundabonnemang inom vatten och avlopp samt renhållning.

Läs mer om tjänsten som administratör Pdf, 545.4 kB, öppnas i nytt fönster..

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning på heltid. Löneanspråk anges i ansökan.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan: Du är välkommen med din ansökan redan i dag och intervjuer kommer att hållas fortlöpande dock senast oss tillhanda 13 augusti 2021. Märk ansökan ” Va/Re administratör”. AB Boxholmshus, Box 51, 595 03 BOXHOLM eller mail (se nedan).


Vid frågor eller information om tjänsten kontakta Fredrik Noaksson 0142-896 99 fredrik.noaksson@boxholmshus.se, Louise Tollemark 0142-896 93 Louise.Tollemark@boxholmshus.se.

Välkommen med din ansökan!