Gå till innehåll

Renhållningsarbetare med C-körkort till Boxholmsteknik

Trivs du i en omväxlande roll där du får chansen att utföra fysiskt arbete, vill du vara med i vår resa i omställning inför framtidens avfallshantering är det här helt rätt utmaning för dig!

Som renhållningsarbetare är du i huvudsak delaktig i insamling av hushållsavfall och andra återvinningsbara material hos kommuninvånare och bostadsrättsföreningar. Arbete på kommunens återvinningscentral är också en del av arbetet. Du kommer att ingå i en grupp om fyra medarbetare.

Vi söker dig som är självgående, strukturerad och positiv. Du är pålitlig, ansvarsfull och social samt mycket serviceinriktad. För oss är det en självklarhet att alla medarbetare är med och bidrar till ständig förbättring och utveckling av vår verksamhet. Vi ser också mycket positivt på din förmåga att prioritera smart, vara stresstålig och enkelt kunna skifta mellan olika arbetsuppgifter.

C-körkort och giltigt YKB är ett krav.

Det är meriterande om du har jobbat med liknande arbetsuppgifter samt att du har vana av att köra lastmaskin och innehar YKB (yrkeskompetensbevis) för lastbil. Du har bra språkkunskaper i svenska i både tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Mer information om tjänsten samt ansökan hittar du under fliken "Jobba här".

Välkommen med din ansökan!