Gå till innehåll

Dalens förskola!

Nu har vi renoverat en avdelning på Dalensförskola för att uppnå ett bättre inomhus klimat.

Renoveringen på Dalens förskola etapp 1 är nu klart.
Huvud entreprenör har varit PEAB.

Här har vi tagit bort allt invändigt och fått ny ventilation, nytt golv och tak och färg på väggarna som personalen på Dalens förskola fått välja.
Toaletter och handfat har vi återbrukat så mycket vi kunnat och det övriga är nytt.

Verksamheten flyttade in i lokalerna i början av v48 och barnen har flyttat tillbaks igen från Dalgårdsgatan 10.

Vi hoppas att personalen och barnen kommer att trivas i de renoverade lokalerna.

Etapp 2 är avdelning Lodjuret. Planen är att vi ska komma igång med det under 2024.

Badrum/Dusch 2023-09-13

Badrum /Dusch 2023-10-17

Badrum /Dusch 2023-11-29

Sovrum 2023-09-13

Sovrum 2023-10-17

Sovrum 2023-11-29

Tambur 2023-09-13

Tambur 2023-10-17

Tambur 2023-11-29

Omklädningsrum 2023-09-13

Omklädningsrum 2023-10-17

Omklädningsrum 2023-11-29

Personal toalett 2023-09-13

Personal toalett 2023-10-17

Personal toalett 2023-11-29

Där fläktaggregatet ska byggas 2023-09-13

Fläktagreggregat 2023-10-17

Fläktaggregat 2023-10-17

Kök i stora salen 2023-11-29

Kontor 2023-11-29

Förråd 2023-11-29

Uppdaterad 2023-12-06 av Lotta Karlsson